16 Milyon Emekli İçin Sürpriz Gelişme! Tek Seferde 10.000 TL İkramiye Ödemesi Yapılacak…

16 Milyon Emekli İçin Sürpriz Gelişme! Tek Seferde 10.000 TL İkramiye Ödemesi Yapılacak…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan emekli için önemli bir açıklama geldi. Sürpriz olarak değerlendirilen 16 milyon emekliye tek seferlik ikramiye ödemesi duyuruldu. 10.000 TL ikramiye için tarih açıklandı…

16 milyona aşkın emekli vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını merak ediyor. Emekli maaşı alanlar zor zamanlar geçiriyor. Maaş yetersizliği sebebiyle Türkiye'de pek çok şey ekonomik krizde geçim de zorlanan emeklilere ara zamları ile ilgili çalışmalar yürütülüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı ortak bir çalışma yürütüyor. Emeklilere tek seferlik 10.000 TL'lik ikramiye desteği verileceği açıklandı.

Emeklilere 10.000 TL Ödeme 100 Yıla Özel Verilecek

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ödeme ödenmesine karar verildi. Karar 16 milyon emekliye müjde olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Temmuz ayında emeklilerin almış olduğu maaş zammı yetersiz kalınca emekliler farklı formüller ve yanınıza taleplerini dile getirdiler. Bu sebeple de emeklilerin ara zam beklentisi ortaya çıktı. Emekliye 100. yıl için ikramiye ödemesi yapılacak bu ödemeli miktarda kaç TL olacak? 10.000 TL olacağı konuşulan ikramiye ile ilgili detaylar neler?

Emekliye Sevindirici Haber Art Arda Açıklandı…

Emekli vatandaşlara temmuz ayı ile birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaşatan emekli zammı hazırlanan yeni çalışmalarla yeniden düzenlenecek. Uzmanların tahminlerine göre 29 Ekim'de en düşük emekli maaşı 10.000 TL'ye kadar çıkacak. Ayrıca 7500 üzeri maaş alanlara belirli oranda da seyyanen zam yansıyacak. Şu an bakanlıklar konu ile ilgili çalışmalara devam ediyor. Ek zam düzenlemesi meclisin açılması ile birlikte gündemde olacak.

Emekli maaşı alan vatandaşlara ek zam kararının ardından 29 Ekim'de verilecek. 5.000 TL'lik ikramiye ödemesine de açıklık getirildi. Yüksek ikramiye talebi olan emeklilere emekliler derneği tarafından ₺5.000'nin yeterli olmayacağı en az 10.000 TL ikramiye ödemesi yapılması gerektiği konusunda talepler dile getirildi. Konuyu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştı ve değerlendirmeye alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.