2 Kamu Bankası ve Ziraat Bankası Peş Peşe DUYURDU! 100.000 TL Nakit Destek Verecek…

2 Kamu Bankası ve Ziraat Bankası Peş Peşe DUYURDU! 100.000 TL Nakit Destek Verecek…
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından duyuruldu. Ziraat ve 2 kamu bankasından 100.000 TL nakit destek ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte kredi kampanyasının detayları…

Ziraat Bankası ve diğer iki kamu bankasından büyük heyecan veren kredi desteği geldi. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası emekli müşterilerine özel kredi paketleri oluşturdu. Bu haber ile birlikte emekliye sevindirici bir gelişme olarak duyuruldu. Bankalardan emekli müşterilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve daha rahat yaşam sürmelerine destek olmak için çeşitli kredi imkânları oluşturdu. Öncelikle bu kredi paketlerinde 36 ay vade seçeneği oluşturuluyor.

Ödeme planını kendi tercihine göre herkes ayarlayabiliyor. Uygun faiz oranları ile sağlanan bu krediler emeklilere ekonomik olarak rahatlama sağlıyor. 100.000 TL'ye kadar kredi kullanabilme imkanı bu bankadan oluşturuldu. 10-20-30-40 ile 50.000 TL'ye kadar kredi limiti sağlandı. Banka şubelerine gitmeden önce kredi almak mümkün. Peki, başvurular nasıl yapılıyor?

Kredi Kampanyasına Katılım Nasıl Yapılır?

Ziraat, Vakıfbank, Halk Bankası'ndan 50.000 TL'ye kadar finansman desteği sağlamak isteyenler banka şubesine dahi gitmeden emekli maaşlarını aldıkları bankaya online başvuru ile kredi verilecek. Mobil başvurusu için de kredi desteği oluşturuldu.

Dar Boğazda Olanlara Destek Ödemesi Verilecek…

Geçim zorluğu yaşayan kişilerin rahatlamasını hedefleyen bu ödeme ile ilgili detaylar açıklandı. İhtiyaçlarınıza uygun olarak hazırlanan limitlerde krediler sizlere sağlanmaktadır. Devlet bankalarından verilen bu ödeme aynı gün hesabınıza yatacak ve kullanılabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.