Acil Nakit Arayanlar Müjde! T.C Son Rakamı Baz Alınarak 67.000 TL Ödeme Verilecek…

Acil Nakit Arayanlar Müjde! T.C Son Rakamı Baz Alınarak 67.000 TL Ödeme Verilecek…
T.C kimlik numarasının son rakamına göre ödeme yapılacak. 67.000 TL ödeme için detaylar ve koşullar açıklandı. Nakit arayanlar bu ödemeden faydalanacak. İşte koşulları ve detayları…

T.C kimlik numarası son rakamı 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ve 0 olanlara 67.000 gelir belgesiz kredi sağlanacak. İhtiyaç kredisi kapsamında kredi kullanmak isteyen vatandaşlara acil ihtiyaç kredisi oluşturuldu.

Yapı Kredi ve Akbank'tan 67.000 ihtiyaç kredisi imkanı sunuluyor. Bu kampanyalar bireysel müşterileri aynı gün içinde veriliyor. Nakit ihtiyaçlarınızı hızlıca karşılamanız için bu ödemeler sizlere destek sağlayacak. Başvuru işlemlerini gerçekleştirecek olan kişilerin özellikle acil ihtiyaçlarının olması halinde bu kredi kampanyası 3 ay ertelemeli şekilde veriliyor. Aynı gün içinde krediler hesaplarınızı aktarılacak. Yapı Kredi Bankası ve Akbank'tan başvurularını yapan müşterilere 3 ay ertelemeli ve 36 ay vade imkanı ile kredi oluşturuldu. 1400 puan üzeri kredi puanı olanlar bu ödemeden gelir belgesiz olarak yararlanabiliyorlar.

Yapı Kredi Bankası Duyurdu

Yapı Kredi Bankası'ndan SMS yöntemiyle kredi başvurusu oluşturabilirsiniz. Bireysel olarak SMS göndermek isteyenler bireysel yazıp boşluk bırakın, T.C kimlik numaranızı ve aylık gelirinizi yazarak 44 11'e gönderin. Bu şekilde ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Akbank'tan Kredi Başvuru Detayları Açıklandı

Akbank'tan kredi başvurusu yapmak isteyenler Akbank direkt uygulamasına giriş yaparak buradan kredi başvurusu oluşturabilirler. Akbank uygulaması üzerinden yapılacak başvurularda kredi onayı verilecek. Onaylanan krediler 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak aynı gün içinde hesaplarınıza ödenecek. Bu şekilde Yapı Kredi Bankası ve Akbank müşterileri aynı gün içinde hesaplarından ödemelerini hesaplarına geçirebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.