Az Önce MÜJDE GELDİ: 11 Haneli T.C Kimlik Numarası Üzerinden 13.500 TL Nakit Hrsaplarınıza Yattı

Az Önce MÜJDE GELDİ: 11 Haneli T.C Kimlik Numarası Üzerinden 13.500 TL Nakit Hrsaplarınıza Yattı
Türkiye'nin önde gelen o bankası müşterilerine özel nakit destek sunmaya devam ediyor. Banka tarafından başlatılan son kampanya kapsamında, banka kartı olanlar anında 13.500 TL nakit desteği alabilecek. İşte, 13.500 TL'lik destekle ilgili detaylar...

Son zamanlarda nakit ihtiyacı artan vatandaşlar, bankaların düzenlediği çeşitli kampanyaları takip ediyor. Birçok banka müşterileri için yeni kampanyalar düzenlerken, bir kampanya haberi de o bankadan geldi. Uygun geri ödeme seçenekleriyle nakit desteği sunan bankanın kampanya detayları da belli oldu.

Akbank, son düzenlediği kampanya ile müşterilerinin yüzünü güldürdü. Banka, acil nakit ihtiyaçları için Akbank kart sahiplerine özel 13.500 TL kredi veriyor.

AKBANK HIZLI KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank'ın başlattığı yeni hızlı kredi kampanyasından faydalanmak isteyenlerin tek yapması gereken "Akbank Direkt Mobil" uygulamasını indirerek hızlı başvuru işlemini tamamlamak. Bankanın başlattığı yeni kredi kampanyası yalnızca Akbank Direkt Mobil uygulamasını indiren banka müşterileri için geçerlidir.

Banka müşterisi olmayan ama krediden faydalanmak isteyenler, yeni müşteri olma adımlarını tamamladıktan sonra 13.500 TL'lik kredi başvurusunu yapabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.