Dikkat! Cumhurbaşkanı 20.000 TL Ödeme Müjdesini Duyurdu!

Dikkat! Cumhurbaşkanı 20.000 TL Ödeme Müjdesini Duyurdu!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın açıklamasına göre TC kimlik numarası üzerinden 20.000 TL ödeme yapılacak. Başvuru fırsatlarını kaçırmayın.

Vatandaşların maddi anlamda rahatlaması için yapılan bu bütçeyi Cumhurbaşkanı akşam saatlerinde onayladı. Destek ödemesinin yetkisi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'a verildi. Bu destek ödemesinin son başvuru tarihi 31 Temmuz Pazartesi olarak açıklandı. Üstelik bu destek ödemesi düşük faizli. İşte 20.000 TL'lik destek ödemesinin detayları…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi. Acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara 20.000 TL destek ödemesi fırsatı sunuldu. Cumhurbaşkanımızın talimatı ile birlikte Ziraat Bankası,Vakıfbank ve Halkbank harekete geçti. Acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara sunulan 20.000 TL ödemenin faiz oranı da %0,69 olarak açıklandı. Krediden faydalanmak isteyen vatandaşlar için kamu bankaları gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Kamu bankalarının internet bankacılığı veya mobil uygulaması üzerinden 24 saat başvuru yapabilirsiniz. Kredi detayları…

Acil Nakit Para İhtiyacı Olanlara Müjde!

Maddi açıdan sıkıntı çeken, acil nakit paraya veya acil kredi desteğine ihtiyacı olan vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan avantajlı destek kredisini açıkladı. Acil nakit paraya ihtiyacı olanlara 20.000 TL düşük faizli kredi sağlanacak.

Kamu bankaları 7/24 TC kimlik numarası ile başvuru kabul ediyor. 11 haneli TC kimlik numaranız ile internet bankacılığı veya mobil bankacılık üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde başvuru yapabilir, 24 saat içerisinde ödemenizi alabilirsiniz. Bu kredinin düşük faizli olmasının haricinde üstelik 36 ay vadeli!

Kredinin Başvuru Şartları!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank bu kredi için başvuru şartlarını da duyurdu. TC vatandaşı olan, 18 yaşından büyük olup düzenli gelire sahip, diğer bankalara herhangi bir kredi borcu bulunmayan vatandaşlar bu krediden faydalanabilirler.

Ayrıca emekliler için hazırlanmış özel bir kredi desteğide sunuluyor. Emekliler için 50.000 TL ve 36 ay vadeli, düşük faizli kredi desteği sunuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.