Emekli Vatandaşlara Müjde Geldi! 12.000 TL Ödeme IBAN Üzerinden Bu Sabah Yatırıldı…

Emekli Vatandaşlara Müjde Geldi! 12.000 TL Ödeme IBAN Üzerinden Bu Sabah Yatırıldı…
Sabah saatlerinde IBAN üzerinizden hesabınıza para yatırılmış olabilir. Emekliler dikkat! Maaşınıza 12.000 TL ikramiye ödemesi verildi. İşte konuya dair açıklama…

Müjde olarak açıklandı. Emekliye 12.000 TL ödeme verileceği duyuruldu. Bu sabah paralar hesabınıza yatmış olabilir. EYT düzenlemesi sonrasında emekli sayısı ülkemizde 16 milyona ulaştı. Temmuz ayında ise emekli maaşlarına %25 oranında yapılan zam sonrasında bankalarda yeni promosyon haberleri gelmeye başladı. Özel bankalar ve kamu bankalarında emekliye çok cazip kampanyalar oluşturuldu. Başvuru yapan emeklilere emekli maaşını binlerce lira destek ödemesi verileceği duyuruldu. Temmuz ayı emekli promosyon ücretleri ve promosyon güncellemeleri ile ilgili tüm detayları sizler için araştırdık.

Maaşlarla Birlikte Promosyonlarda Yükseldi

Emekli maaşları ile birlikte promosyon ödemelerine de zam yapılmasına karar verildi. Pek çok banka yeni promosyon miktarlarını açıkladı. Akbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Halkbank, İş Bankası, ING, Finans Bank ve TEB gibi pek çok özel ve kamu bankası emekli vatandaşlara binlerce lira sağlanacak. O bankalar promosyon desteğini duyurdu. Emeklilere koşuları sağlamaları halinde ek promosyon ödemesi anında verilecek.

%25'lik emekli maaş zammının ardından milyonlarca emekliye cazip fırsatlar hazırlayan bankalar yepyeni tekliflerle emeklinin aklını çalmaya çalışıyor. Emekliye tebrik örneği ile birlikte bankalardan rekor promosyon teklifleri duyurulur. Özel bankalarda promosyon miktarları 12.000 TL'ye kadar çıktı. Şu anda kamu bankaları 7.000 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Bazı bankalardan son gün uyarısı da geliyor.

Son 5 Gün İçinde Başvuru Yapmalısınız…

Bankalardan emeklilere promosyon miktarları güncellendi. 12.000 TL'ye kadar çıkan promosyonlar emeklilere seçtikleri bankadan oluşturuldu. 3 yıllık maaş sözü verilmesi halinde bankalar emekliye anında promosyon ödemesini yatırıyor. Başvuru şartları arasında yalnızca 3 yıllık taahhütname yer alıyor. Promosyon ödemesinin yanı sıra ek fırsatlar da bankalar tarafından veriliyor. Havale, EFT işlemlerinde ücretsiz kullanım, hesap işletim ücreti ve kredi kartına bonus ve aidat muafiyeti gibi özellikler de bankaların vatandaşlara sunmuş oldukları avantajlar arasında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.