Emeklilere TBMM Onaylı 13.000 TL Ödeme! İşte Detaylar...

Emeklilere TBMM Onaylı 13.000 TL Ödeme! İşte Detaylar...
Meclis tarafından onay alan bu ödeme, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara devlet destekli olarak verilecek. İşte ödemeye ilişkin detaylar ve koşullar...

13.000 TL'lik ihtiyaç ödemesinden yararlanmak istiyorsanız ve başvurunuzu da bankalar üzerinden yapmak istiyorsanız aşağıdaki kamu bankaları tarafından başlatılan emekli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım sağlayarak işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir ve ihtiyaç kredisinden faydalanabilirsiniz. 13.000 TL'ye kadar meclis onayından geçen ve bireysel tüketici kredi kampanyasına katılarak, başvuru işlemlerini yapacak olan tüm bireylere 3 ay ertelemeli olarak yeni bir seçenek sunuluyor ve bu krediler 36 ay vadeli olarak sizlere veriliyor. Emekli maaşınızı Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası üzerinden alıyorsanız başvuru yapmak için şubeye gitmeye gerek kalmadan internet sitesi müşteri hizmetleri numarası üzerinden kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bankanın mobil uygulamasına giriş yaparak 7/24 kredi kullanabilirsiniz. Emekli maaş hesabı üzerinden başvuruda bulunacak olan vatandaşlar, hangi banka üzerinden emekli maaşlarını alıyorlarsa o bankanın kredi politikalarını uygun olması halinde bireysel tüketici kredisini katılabilir ve ihtiyaç kredisinden faydalanabilir.

TBMM Onaylı İhtiyaç Kredisi

TBMM tarafından onay alan ve ihtiyaç kredisi kullanacak vatandaşlar için emekli olmaları şartıyla kamu bankaları tarafından verilecek olan bu ihtiyaç kredileri haricinde başvuru şartlarına uygun olan kişilere, yüksek limitli borç kapatma kredisi de sunuluyor. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvuruda bulunarak kredi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu kampanyalarda devlet destekli faiz oranları sizlere ay sonuna kadar verilecek olup, kredinizide aynı gün içerisinde hesabınızda bulabileceksiniz.

Devlet destekli bu ödemeden eğer acil paraya ihtiyacınız varsa faydalanabilirsiniz. Kamu bankaları yalnızca emeklilere değil, emekli olmayan vatandaşlar için de yüksek limitli borç kapatma kredisi sunuyor. Kısacası acil nakit ihtiyaçlarınız için Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'na kendinize uygun kredi başvurusu yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.