Ev Hanımlarına Büyük Haber! 6000 TL Nakit Para Hediye...

Ev Hanımlarına Büyük Haber! 6000 TL Nakit Para Hediye...
Devletimiz ev hanımlarını da ihmal etmiyor. Yardımlarını eksik etmiyorlar. Ev Hanımları geç kalmayın sizlerde 10.000 TL' ye sahip olun. İşte ödeme için detaylar...

Devletimiz tarafından hanelere oldukça yardım yapılmakta devlet ev hanımlarını da kanatlarının altına aldı. Aile Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda ev hanımlarımızı değerli kadınlarımızı da unutmayacağız mesajı açık bir şekilde çıkarılıyor. Devlet çocukları olan ailelere özellikle kadınlara desteğini sürdüreceğini belirtiyor. Verilen son müjde ise kadınların ayaklarını yerden kesiyor. Kadınlara PTT tarafından 1000 TL'lik destek ödemesi sağlanacak. Kadınlar tarafından destek başvuru şartları oldukça merak ediliyor ve araştırılıyor. 1000 TL yardım başvurusu sadece eşi vefat etmiş, dul kalmış ya da boşanmış kişiler tarafından yapılabilmekte, başvuru için ise sadece Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vafkına gitmeniz kimlik kartınızın yanınızda olması yeterlidir.

Kadınlara Destek

Devlet ev hanımlarının ve kadınların arkasında olduğunu yaptığı bu destekler ile gösterdi. Eğer herhangi bir geliriniz yoksa, ev hanımı iseniz sizlerde e-devlet üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca herhangi bir işte çalışmanıza rağmen fakat yine de sigortanız yoksa sizler içinde çeşitli destek kampanyaları bulunmaktadır.

Ölen emeklinin veya sigortalının mirasçıları tarafından alınan maaşlardan birincisi dul maaşı olarak bilinmektedir. 65 yaş üstündeki kadınlar eğer kendi geçimlerini sağlanamıyorsa onlarada ihtiyar aylığı bağlanabilmektedir. 65 yaşındaki kadınların aldığı aylıktan faydalanmak için herhangi bir sosyal güvencesi bulunmaması gerekmektedir. Bir de hanede kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması gerekmektedir. Başvuru yapmak için kaymakamlıklara bağlı olan sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına kimlik ile ibraz etmek zorunludur. Sizlerde eğer bu yardımdan faydalanmak istiyorsanız hemen başvuru yapabilirsiniz. Muhtaçlık aylığı, eşi vefat eden ve herhangi bir geliri olmayan ve eşinin vefat etmesinden önce boşanmamış olması gerekmektedir. Bu durumda 2 ayda bir 1.000 TL destek ödemesi yapılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.