Halkbank 18 Yaş Ve Üstüne Müjdeyi Verdi! Başvuru Yapana Anında 10.000 TL Kredi…

Halkbank 18 Yaş Ve Üstüne Müjdeyi Verdi! Başvuru Yapana Anında 10.000 TL Kredi…
Halkbank avantajlı kredi kampanyasını oluşturdu. Hemen başvuru yaparak ihtiyaçlarını karşılamak için esnek ödeme seçenekleri ile kredi fırsatı oluşturuldu.

Faiz oranlarının düşük olması ile özgürlüğü yakalayabileceğiniz bir kampanyaya dahil olabilirsiniz. İşte detaylar…

Halkbank müşterilerine büyük müjde geldi. Halkbank’tan özel kredi kampanyası ile finansal ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Kredi musluklarını açan banka vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik hızlı çözümler sağlanıyor. Şubeye gitmeye gerek kalmadan 10.000 TL'ye kadar kredi desteği imkanı sunuyor.

Halkbank Resmi İnternet Sitesi Üzerinden 10.000 TL Kredi

Şubeye gitme zahmetine girmeden Halkbank'tan mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bireysel internet şubesi dialog mobil bankacılık ya da web site üzerinden onayınızı aldıktan sonra mobil şube veya dialog üzerinden hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Başvuru tutarı en az 1000 maksimum 10.000 TL olarak açıklandı. Üstelik kredi için esnaf ödeme koşulları belirlendi. Halkbank'tan bu krediyi aldığınızda istediğiniz zaman şube üzerinden ödeme yapabilirsiniz veya kredinizi kapatabilirsiniz. Bu şekilde finansal planlarınızı kendiniz yapabilir, ödemenizi rahatlıkla gerçekleşebilirseniz.

10.000 TL Kredi Detayları

10.000 TL kredi tutarı için 36 ay vade %2.89 aylık faiz oranı 58 TL kredi tahsis ücreti bulunuyor. Aylık geri ödeme tutarı ise 511,21 TL olarak belirlendi. Yıllık toplam maliyet oranı %56.4104 kredinin geri ödeme tutarı 18.403,56 olarak hesaplandı.

Kredi Tutarlarına Göre Vade Seçenekleri Oluşturuldu

Halkbank'tan 50.000 TL'ye kadar olan krediler için 36 ay vade imkanı oluşturulurken 50.001 ile 100.000 TL arası krediler için 24 ay vade ile 100.000 TL ve üzerindeki krediler için 12 ay vade iş imkanı oluşturuldu.

Kredi Yıllık Maliyet Oranı

Yıllık kredi maliyet oranı kredi faiz ve tahsis ücreti ve vergilerle bütün maliyetleri içermektedir. Örnek vade ve tutanlar üzerinden hesaplamalar gerçekleştirilir ve kredi de sizlere tam bir transparan kredi sağlar. Bu sayede krediniz size maliyeti ile ilgili olarak net bilgi vermektedir. Tavsiyesi ücreti ise kredi başvuru esnasında kredi tutarını yüzde 15 oranında bankası sigorta muamele vergisini dahil edilerek hesaplama yapılır. Bu ücret kredi başvurdu ödenir ve kredi kullanımı için gerekli masraflardan bir tanesi olarak bilinmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.