Halkbank Resmen DUYURDU! Başvuranlara 50.000 TL ile 100.000 TL arası destek verecek

Halkbank Resmen DUYURDU! Başvuranlara 50.000 TL ile 100.000 TL arası destek verecek
Türkiye'de nakit sıkışıklığı sorunu her geçen gün daha geniş kesimlere yayılan bir problem haline gelmeye devam ediyor. Bu finansal zorlukları aşmanın en yaygın yöntemi ise ihtiyaç kredisi çekmektir. Ancak son günlerde bankalar arasındaki rekabetle birlik

Kredi maliyetlerinin sürekli değiştiği bir dönemde insanlar en uygun kredi seçeneklerini araştırırken bankalar arasında kararsızlık yaşamaktadır. Halkbank, Türkiye’nin yüksek müşteri potansiyeline sahip bankalarından biri olarak müşterilere cazip kredi imkanları sunarak çözüm sunmaktadır. Halkbank'ta ihtiyaç kredisi kampanyaları oldukça çeşitlidir ve bu imkanları başka bankalarda bulmak pek mümkün değildir.

Halkbank'ta Müşterilere Özel Geri Ödeme Seçenekleri ve Vadeli Kredi İmkanı

Halkbank'tan ihtiyaç kredisi çekecek olanlar geniş bir geri ödeme seçeneklerine sahip olmaktadırlar. Uzun yıllardır vatandaşlara kredi imkanı sağlayan Halkbank müşterilere ödeme planı seçenekleri sunmaktadır. Bu seçenekler arasında artan taksitli azalan taksitli 3 ayda bir eşit taksitli ve esnek ödemeli şeklinde seçenekler bulunmaktadır. Müşteriler tercih ettikleri seçeneği belirleyerek kredi geri ödemelerini planlayabilmektedirler. Halkbank'tan ihtiyaç kredisi çekecek olan müşterilere 36 aya kadar vade imkanı sunulabilmektedir. Bu imkan sadece 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri için geçerlidir.

Halkbank'ta Çeşitli İhtiyaç Kredisi Seçenekleri ve Uygun Faiz Oranları Sunuluyor

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun sınırlamalarına göre 50.000 TL ile 100.000 TL arası ihtiyaç kredileri 24 aya kadar vadeli olabilmektedir. Bankalar 100.000 TL üzeri ihtiyaç kredilerini ise en fazla 12 aya kadar vadeli olarak vermektedirler. Halkbank'tan ihtiyaç kredisi kullananlara aylık yüzde 255 oranında faiz uygulanmaktadır. Örneğin 36 ay vadeli olarak 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan bir müşteri her ay 2.399 TL kredi taksiti ödemektedir. Günlük taksit hesaplamasına göre günde 79 TL taksitle 50.000 TL ihtiyaç kredisi çekilebilmektedir. Bu kredinin toplam maliyeti ise 86.367 TL olmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.