Meclisten Onay Geldi! 3.600 Gün Üzerinden 8 Yıl Daha Erken Emekli Olacaksınız…

Meclisten Onay Geldi! 3.600 Gün Üzerinden 8 Yıl Daha Erken Emekli Olacaksınız…
Son dakika açıklama geldi. Erken emeklilik mecliste onaylandı. 3600 gün ile yaş şartsız emeklilik mümkün olacak. Son dakika haberinin detayları ortaya çıktı. İşte detaylar…

Erken emeklilik müjdesi geldi. Bu koşulları sağlayanları 6 yıl daha erken emeklilik hakkı sağlanacak. Mecliste onaylanan değişikliğin detayları ne? EYT'de yaş sebebi ile kıl payı sevindirecek. İşte o haberin merak edilen tüm gelişmeleri…

SSK ve Bağ-Kur'lu emeklilik bekleyenlere emekli olma kapısı aralandı. Özellikle EYT düzenlemesi ile emekliliği kıl payı kaçırmış olanlara erken emeklilik imkanı sağlanıyor. 3600 günle yaş şartı olmadan 6 yıl daha erken emeklilik sağlanacak. Peki, EYT ile emekli olamayan kişilere emeklilik için hangi şartları taşıyor olmak gerekiyor?

EYT'yi kaçıranlara 3600 günün üzerinden yaş şartsız emeklilik bombası açıklandı. Geçtiğimiz günlerde EYT yasası mecliste kabul edilmiş ve yürürlüğe girmişti. Düzenlemenin ardından kıl payı kaçıranlar için de müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Emeklilikte reform yapılacağını söyledi. Emeklilik reformu sayesinde 1999 yılı sonrası sigorta başlangıcı olanlar yeni yasa ile emeklilik şansını elde edecekler. Prim eksiği olanlar staj ve çıraklık mağdurları, ev hanımları da yeni emeklilik yasasında yüzü gülecekler arasında yer alıyor.

Emeklilik Reformu Açıklanacak! Tarih Duyuruldu…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilik reformu vatandaşı heyecanlandırdı. Uzun bir zamandan beri gündemde olan emeklilikle ilgili detaylar geliyor. Meclisin tatile girmesiyle birlikte düzenlemenin ne zaman söz konusu olacağı araştırılıyor. Son dakika gelen açıklamaya göre erken emeklilik sağlayacak olan düzenleme meclis açılar açılmaz torba yasa ile gündeme gelecek. Torba yasa kabul edilirse erken emeklilik düzenlemesi ile EYT'yi kaçıranlara emeklilik kapısı açılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.