Migros'ta Rahatlatan İndirimler Başladı! Bütçenize Dost Alışveriş Fırsatı O Ürünlerde! %90 İndirim…

Migros'ta Rahatlatan İndirimler Başladı! Bütçenize Dost Alışveriş Fırsatı O Ürünlerde! %90 İndirim…
Son dakika Migros marketten indirim müjdesi geldi. Toz deterjan ürünlerinde %90'a varan indirim sağlanacak. İşte detaylar...

Kaliteli ürünlerle vatandaşı buluşturan Migros tuvalet kağıdı, kağıt havlu, deterjan gibi pek çok ürüne %50 indirim yaptı. Tasarruf sağlayan alışveriş imkanından hemen yararlanın.

Migros marketlerde indirim kampanyası sürüyor. 20 temmuz tarihine kadar geçerli kampanya ile %50'ye varan tasarruf elde edebilirsiniz. Migros mağazalarında online alışveriş için geçerli olan fırsatları kaçırmayın. Acele edin ve avantajlardan yararlanın.

Migros'tan vatandaşı mutlu eden indirimler sürüyor. Migros yeni indirim kampanyasını duyurdu. 20 temmuz tarihine kadar 32'li tuvalet kağıdı, 7 kilogram toz deterjan fiyatları, 16'lı kağıt havlu gibi ürünlerde kapış kapış gidecek indirimler yapıldı. %90'a ve %50'ye varan indirim market reyonlarında sizleri bekliyor.

Toz Deterjanda Büyük İndirim

Migros marketlerde çamaşır deterjanı KDV artışları nedeniyle yükselen fiyatlara inat oldukça indirimli satılıyor. Migros deterjan, havlu kağıt ve tuvalet kağıdı gibi temizlik ürünlerinde büyük indirim uyguladı. İşte 20 temmuz 2023 tarihine kadar sürecek indirimlerin listesi

  • Familia Plus natural havlu 16'lı normal fiyatı 222,11 TL'den satılırken indirimli fiyatı 112,90 TL'ye düştü.
  • Alo Platinum 7 kilogram fairy etkili beyazlar aqua pudra toz deterjan 265 TL'den satılırken 198,75 TL'ye indi.
  • Alo platinum 7 kilogram fairy etkili renkli aqua pudra toz deterjan normal fiyatı 265 TL'den satılırken indirimli fiyatı 198,75 TL'den sağlanıyor.
  • Süper Mario tuvalet kağıdı 32'li 219,88'den satılırken 169,88 TL'ye satışa çıkarıldı.
  • Mare tuvalet kağıdı 32’li paket 144,33 TL'den satılırken 114,33'ye kadar düştü.
  • Dörtlü Selpak delux pamuk katkılı tuvalet kağıdı 47,66'dan satılıkken 29,90 TL'ye indi.

Dev Kampanya İle Alışveriş Keyfini Yaşayın

20 Temmuz 2023 tarihine kadar sürecek olan indirimlerden bütçesini düşünen vatandaşlar yararlanıyor. Kaliteli ürünleri avantajlı fiyata müşterileri ile buluşturan Migros marketler bir kez daha çok karlı alışverişi sizlere sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.