Migros'tan %35 İndirim! Ayçiçek Yağı 29.90'a Kadar İndi!

Migros'tan %35 İndirim! Ayçiçek Yağı 29.90'a Kadar İndi!
Ayçiçek yağı neredeyse bütün Türkiye'nin kullandığı ve sevdiği bir yağ çeşididir. Tüm Türkiye tarafından bu kadar sevilirken bu kadar pahalı olmasi tüm vatandaşları üzmekte,ancak migros vuna bir çözüm buldu.

Yaptığı indirim ile tüm müşterilerin ilgisini çekti. Yaptığı %35 indim herkesin ilgisini çekti. Ayçiçek yağının 49.90'dan 29.90'a inmesi herkesi mutlu etti. Neredeyse 20 TL indirim insanları şaşırttı. Şok indirim kimsenin beklemediği bir haberdi. Migros yaptığı bu indirim ile çoğu müşterisini şaşırttı ve sevindirdi. Özellikle de yağ almanın lüks haline geldiği bu dönemde Migros'un yaptığı bu indirim vatandaşlara ilaç gibi geldi.

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Migros'tan ayçicek yağına %35 indirim! Stok yapmayı unutmayın. Migros 1 litre Abalı ayçiçek yağını 45.90 TL olarak değil, 29.90 TL olarak satışa sunuyor.

Sağlıklı Ve Kaliteli Bir Besin Ayçiçek Yağı

Ayçiçek yağı hemen hemen her yemeğe kattığımız vazgeçilmez bir yağ çeşididir. Ayçiçek yağının yemeklere lezzet katmasının haricinde sağlığa da faydası vardır. Kalp dostu bir üründür. Ayrıca cilt ve saç bakımınada iyi geldiği bilinmektedir.

İndirimli Ayçiçek Yağı!

Birçok vatandaş temel besinlerimizden biri olan bu yağdan uygun bir fiyat ile faydalanmak istiyor. Migros mağazalarına gidip sizlerde 29.90 TL gibi uygun bir fiyata ayçicek yağı sahibi olabilirsiniz. Bu ürünü uygun bir fiyata sahip olmak için sizlerde Migros mağazalarına uğrayabilir ve bu ürünü alabilirsiniz.

Günümüzde yapılan zamlardan sonra yağ almak artık bir lüks haline geldi. Migros gibi büyük market zincirleri sayesinde evimizin vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan ayçicek yağından daha uygun fiyatlar ile faydalanabiliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.