PTT'den Yeni Ödeme Müjdesi Geldi! Emekliye Tam Tamına 50.000 TL Destek…

PTT'den Yeni Ödeme Müjdesi Geldi! Emekliye Tam Tamına 50.000 TL Destek…
Son dakika olarak PTT'den yeni bir kampanya açıklandı. Bu kampanya için çalışmalar başladı. PTT'den hesaplara 50.000 TL ödeme yapılması sağlanacak.

PTT'den verilen kredi için T.C kimlik ile başvuru yapmak mümkün. İşte ödeme için detaylar ve koşullar…

PTT'den başvuru yapanlara sabah saatlerinde yeni bir kampanya oluşturularak bu kampanya kapsamında 50.000 TL ödeme yapılacağı açıklandı. Nakde sıkışanlara PTT'den düşük faizli uygun geri ödeme koşulları ile kredi desteği oluşturuldu. Bu destek paketi için çalışmalar başladı ve ödemeler hemen yatırılacak. Üstelik uygun faiz oranı ile emekli kredisi kampanyasına katılım çok kolay.

PTT'den 18 yaş üstü olanlara kredi desteği verilecek. Nakit ihtiyacı olanlara yeni kredi kampanyası kapsamında hızlı ve kolay ihtiyaç karşılama imkanı oluşturulacak. Emekli vatandaşlar başta PTT'nin yeni kampanyası olmak üzere hızlı bir şekilde bu ödemeden faydalanacaklar. 50.000 TL nakit desteği ATM den verilecek.

Sms İle Kredi Kampanyası Başladı

PTT'den SMS ile kredi kampanyası başladı. 50.000 TL düşük faizli kredi desteği oluşturuldu. Üstelik hızlı ve kolay başvuru imkanı ile aynı gün içinde ödeme yapılacak. Emeklilere ve asgari ücretle çalışanlara 18 yaş ve üzeri olmaları şartıyla PTT'den bu destek verilecek. Herkesin derdine derman olan nakit kredi kampanyası temmuz ayı sonuna kadar sürecek.

PTT'den 50.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

PTT'den nakit ihtiyacı olanlara SMS yöntemi ile kredi desteği oluşturuldu. Cep telefonunuzdan PTT yazıp boşluk bırakın ve T.C kimlik yazıp 30 50'ye gönderdikten sonra Aktif Bank ve PTT işbirliği ile verilen bu krediye hesabınıza aktarabilirsiniz. Kredi notunuz 1500 puan ve üzerindeyse krediniz için anında onay verilecektir. Ödemeler isterseniz Aktif Bankacılık isterseniz de PTT şubelerinden anında çekilebilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.