Son Dakika! Axess Kart Kullanıcılara Güzel Haber Geldi

Son Dakika! Axess Kart Kullanıcılara Güzel Haber Geldi
Akbank'ın son kampanyasıyla Axess kart başvurularında harika bir fırsat sunuluyor. İşte detaylar...

Bu kampanya kapsamında market akaryakıt ve elektronik sektörlerinde mevcut olan Axess kartına oturanlar 1.500 TL ve her harcamada 250 TL'ye kadar hediye para kazanma şansı elde ediyorlar. Hediye paralar kampanyaya dâhil olan iş yerlerinde mevcut olacak ve alışverişlerde kullanım. Başvuruda bulunmak oldukça kolay. Başvuruyu yapmak için SMS veya Juzdan uygulamasını kullanabilirsiniz. Juzdan uygulaması diğer birçok kampanyadan haberdar olmanızı sağlarken başvurunuzu da kolaylaştırır. Axess kartına sahip olmayan ve belirli tarihler arasında başvuruda bulunan yürüyüş seferlerine katılabilirler.

1500 Lira Üzeri Alış Verişler İçin Geçerli

Başvurusu onaylanan yürütme Juzdan Akbank Mobil veya SMS yoluyla kampanyaya katılabilirler. Kampanya süresi boyunca market akaryakıt ve elektronik sektörlerinde yapacakları ona 1.500 TL ve üzeri harcamada hediye paralar kazanabilirler. Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce Hemen Katıl butonuna tıklamanız gerekmektedir. Kampanyaya ulaşmak için profil alanınızda Kampanyalarınız başlığı altında kampanyanın kullanımlarından emin olmanız önemlidir.

Sms İle Katılım Mümkün

SMS ile kampanyaya katılmak isteyenler ise ilk harcamadan önce bankalarının kayıtlı olan cep telefonu numaralarından KAZAN göstermesi 4566'ya SMS göndermelidir. Bu şekilde kayıt olunduktan sonra kampanyaya katılım gerçekleşmiş olacaktır. Akbank Mobil ve İnternet Juzdan Akbank.com Axess.com.tr tüm ATM'ler ve mağazalardan kredi kartı alabilirsiniz. Başvuru formunu kartımın anında dijital kullanımını açmak istiyorum diyerek işaretleyerek anında dijital kullanım olması halinde kart sahibi olabilirsiniz. Bu sayede kartınızın fiziksel olarak adresinize gelmesini beklemeden internet ve mobil ödemelerde kullanabilirsiniz.

Kampanyaya Başvuru Yapanlara Cevabı Aynı Gün Geliyor

Kampanya kazanımları aynı gün içinde aynı iş yerinde yapılan ilk 1.500 TL'lik harcama için geçerlidir. Kazandığınız hediye paralarıyla ekstra alışveriş keyfini doyasıya yaşıyorsunuz. Akbank'ın sunduğu bu kampanya tüketim malları alışveriş hizmetlerini sağlamayı hedeflemektedir. Siz de bu fırsattan yararlanarak ihtiyaçlarınızı karşılamak için başvurunuzu yapabilir ve hediye paralarını elde edebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı belirleyin Akbank Axess kartınız ile alışverişi tamamlayın ve böylece kampanyaya dâhil olun. Bu kadar kolay.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.