Son Dakika! QNB Finansbank Anında 50.000 TL Kredi Fırsatı

Son Dakika! QNB Finansbank Anında 50.000 TL Kredi Fırsatı
Yapılan duyuruyla birlikte, %1,99 faiz oranıyla kredi kampanyası başlatılmıştır. QNB Finansbank tarafından özel olarak sunulan ve 50.000 TL'lik bir kredi limiti büyük beğeni gördü.

Kredinin geri ödemesi ise herkes için kolaylık sunacak şekilde planlandı ve bu kapsamda 36 aylık taksitler halinde olacaktır.

Müşterilere Özel Olarak Hazırladığı Ve %1,99 Faiz

QNB Finansbank'tan yeni müşterilere özel olarak hazırladığı ve %1,99 faiz oranıyla 50.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatını sizde yakalayarak ihtiyacınız olan nakit paraya kolayca ulaşabilirsiniz. HangiKredi ile hemen başvurun ve ihtiyaçlarınızı ertelemeden yakalayarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, diğer bankalara kıyasla aylık ödeme tutarlarının oldukça uygun olduğu gözlemlenmektedir. Yeni kredi başvurularında, ödemeler 12 aylık dönemlerle belirlenmiş olup aylık ödeme tutarı 4.900 TL olarak belirlenmiştir.

Kredi Ödemeleri 36 Aya Kadar Uzatılabilir

Kredi ödemelerini 36 ayda tamamlamak isteyen müşteriler, kredi sicillerine bağlı olarak faiz oranlarından faydalanacak şekilde seçim yapabileceklerdir. Faiz Oranı: %1,99 ile toplamda Faiz 8.800,81 TL olur iken bununla birlikte aylık Taksit ödemesi ise tam olarak 4.900,07 TL tutarında olmaktadır. Bununda toplam ödemesi 59.088,34 TL olarak gerçekleşecektir.

Ödeme Planı Nasıl Olacaktır

Krediyi 12 aylık taksitlerle geri ödeyenlerin toplam geri ödeme tutarı 59.000 TL olacaktır. Daha uzun vadelerde gerçekleştirilecek ödemeler ise faiz oranlarına bağlı olarak değişiklik gösterebilecektir. QNB Finansbank'ın başlattığı bu kredi kampanyası, müşterilere en uygun faiz oranlarıyla finansman sağlama imkanı sunmaktadır. 50.000 TL'lik kredi limitiyle acil ihtiyaçlar kolaylıkla karşılanabilir ve ödemeler 36 aylık taksitlerle gerçekleştirilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.