TBMM Onayladı! Banka Borcu Olana Müjde! Tamamı Silinecek…

TBMM Onayladı! Banka Borcu Olana Müjde! Tamamı Silinecek…
Banka borcu olanlara müjde geldi. Borçların silinmesi konusunda adım atılmıştı ve teklif biraz önce TBMM’de onaylandı. Bu kararla tüm bankalarda olan borçlar siliniyor.

Meclisten onaylandı. Banka borcu olan kişilere güzel haber biraz önce duyuruldu. Alınan karar ile birlikte bankalara olan tüm borçların silineceği açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayı ile TBMM'ye gelen bu kanun teklifinde bankalara borcu olanların devlet bankalarına borçları taşıması halinde düşük faiz oranı ile borç kapatma kredisi kullanmasının yolu açıldı.

TBMM'de görüşülen kanun teklifi genel kurulda oylama ile onaylandı. Yeni kanun ile beraber artık vatandaşlar yüksek faiz ödemekten kurtulacaklar. Kamu bankalarına borç taşıma işlemi gerçekleştirerek düşük faiz oranıyla tamamen borçlarınızdan kurtulabilirsiniz. Üstelik yalnızca kredi kartı borcu için değil kredi borcu için de aynı işlem gerçekleştirilebiliyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde alınan kararlarla birlikte milyonlarca kişinin bankalara olan bu borcu kapatılacak.

Borç kapatma kredisinin detayları geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderilen yeni destek paketi meclisten geçti. Banka borcu olanlara kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmaları için yeni bir kampanya oluşturuldu. Tek bir çatı altında toplanan bankalar uygun faiz oranı ve vade seçenekleri ile kredi ödeme imkanı sunuyorlar. Milyonlarca vatandaş 120.000 TL'ye varan kredi fırsatından yararlanabiliyor.

Cumhurbaşkanının Onayıyla Verilecek

Devletten bankalara borcu olan vatandaşlar için sevindirici bir haber paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayı ile devlet destekli borç kapatma kredisi verilecek. Bu kredi sayesinde banka borçları daha kolay kapatılabilecek. Yeni borç kapatma kredisi imkanı başka bankalara olan borçlarınızı tek bir çatı altında toplamanız için sağlanıyor. Daha düşük faiz oranı uygulanarak daha kolay ödeme imkanına ulaşılıyor. Cumhurbaşkanı talimatı üzerine Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank devreye girdi ve borç kapatma kredisi başladı.

Meclisten Borç Kapatma Kredisi Onayı Geldi

Meclisten borç kapatma kredisi kapsamında açıklama geldi. Cumhurbaşkanı onaylı krediye başvuru yapmak isteyenler için başvuru ekranı açıldı. 31 Temmuz 2023 tarihine kadar başvuru işlemlerine Ziraat Bankası, VakıfBank üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 120 ay vade imkanı ve 120.000 TL'ye kadar kredi desteği sağlanıyor. Bu Kredi 18 yaşından büyük olanlara ve kredi kredi kartı borcu bulunanlara sağlanıyor. Kara listede olmayanlar borç kapatma kredisinden yararlanabiliyor. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından verilen borç kapatma kredisi için başvurunuzu yaparak düşük faiz oranı ile kredi kapatma şansı elde edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.