Ziraat Bankası Açıkladı! Belediye Çalışanlarına 80.000 TL İhtiyaç Kredisi İmkanı Sunuyor!

Ziraat Bankası Açıkladı! Belediye Çalışanlarına 80.000 TL İhtiyaç Kredisi İmkanı Sunuyor!
Ziraat Bankası yeni bir kredi imkanı sunuyor. Bu kredi özellikle büyükşehirlerde belediye çalışanları için tasarlandı.

İstanbul, İzmir ve Ankara'da sigortalı olarak belediyede çalışan vatandaşlar Ziraat Bankası'nın sunduğu bu kredi sayesinde 80.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabililer. Ziraat Bankası'nın Bireysel tüketici kredisi kampanyası kapsamındaki bu krediye başvurmak için kendinize en yakın olan Ziraat Bankası şubesine gidebilirsiniz.

Belediye çalışanları kendi maaşlarına göre belirlenen limitler ile Ziraat Bankası'nın sunduğu bu krediden faydalanabililer. 80.000 TL'ye kadar kredi sahibi olabilecek vatandaşlar diğer bankalara olan borçlarınıda Ziraat Bankası'na taşıyabilir ve borçlarını kapatma fırsatı elde edebilirler. Bu uygulama sayesinde olan borçlarını tek bir çatı altında toplamış olup, düzenli ve dakik bir şekilde ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuruda Bulunmak Çok Kolay!

Ziraat Bankası'nın sunduğu bu krediden faydalanmak için banka kredi politikalarına uymaları gerekmektedir. Başvurularını herhangi bir Ziraat Bankası şubesine giderek gerçekleştiren kişiler 24 ay vadeden faydalanabilecekler. Üstelik 3 ay ertelemeli ödeme seçeneğide sunuluyor. Başvurularınızı yalnızca şubeye giderek değil, internet bankacılığı uygulaması veya mobil uygulama üzerindende rahatlıkla yapabilirsiniz.

Emeklilere Özel Kredi İmkanları!

Emekli vatandaşlarda bu 80.000 TL'lik krediden yararlanabilirler. Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekliler, emekli maaş hesabı üzerinden başvuruda bulunarak ihtiyaç kredisinden yararlanabililer. Emekli vatandaşlar için de 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği mevcut. Emekli maaş hesabı üzerinden yapılan başvurularda kredinizin onaylanıp onaylanmadığını 5 dakika içerisinde öğrenebilirsiniz. Krediniz onaylanmış ise paranız hesabınıza aynı gün içerisinde yatırılacaktır. Ziraat Bankası'nın hem emekli vatandaşlara hem de belediyede çalışan vatandaşlara sunduğu bu kredi sayesinde vatandaşlar acil nakit para ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabiliyor. Sizlerde gereken şartlara uyduğunuz takdirde başvuruda bulunabilir ve hem hızlı hem de kolay bir şekilde para ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Ziraat Bankası avantajlı kampanyalar sunmaya devam ediyor!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.