Ziraat Bankası Müşterilerine Tam 1500 Lira Veriyor Ayrıntılar Paylaşıldı

Ziraat Bankası Müşterilerine Tam 1500 Lira Veriyor Ayrıntılar Paylaşıldı
Ziraat Bankası Bankkart Sahiplerine Özel Kampanya bilgisi verildi. Katılanlara 1.500 TL Hediye. Ziraat Bankası heyecan verici bir kampanya ile Bankkart sahiplerine özel fırsatlar sunuyor. Kampanyaya katılan Bankkart sahiplerine 1.500 TL değerinde hediye v

Kampanyaya katılan Bankkart sahiplerine 1.500 TL değerinde hediye verilecek. Ziraat Bankası kampanya detaylarını resmi web sitesi üzerinden duyurdu. Vodafone Seyahat Yanımda platformunda yapılacak yurt içi otel satın alımlarında Bankkart sahiplerine 1.500 TL tutarında Bankkart Lira hediye edileceği açıklandı. Kampanya kapsamında www.seyahatyanimda.com adresinden yapılacak tek seferde 400 TL ve üzeri peşin veya taksitli otobüs bileti alışverişlerinde 150 TL Bankkart Lira tek seferde 10.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli yurt içi otel satın alımlarında ise 1.500 TL Bankkart Lira verileceği belirtildi.

3 Temmuz Kampanya Tarihi

Kampanyaya katılmak isteyen Bankkart sahiplerinin 3 Temmuz tarihinden itibaren başlayıp 30 Ağustos tarihine kadar sürecek olan kampanya için SEYAHAT yazıp 4757'ye SMS göndermeleri gerekmektedir. Bankkart Lira ile gerçekleştirilen işlemler iptal veya iade işlemleri ve ücretsiz Bankkart kullanılarak yapılan işlemler kampanya kapsamına dâhil edilmemektedir. Ziraat Bankası'nın Bankkart sahiplerine sunmuş olduğu bu kampanya tüketicilere ekonomik bir avantaj sağlama amacı taşımaktadır. Kampanya süresi boyunca müşterilerin yapacakları bu işlemler onları 1500 TL değerindeki özel bir hediyeyle ödüllendirecek. Hediye, müşterinin hesabına yatırılarak nakit olarak kullanılabilir veya bankanın diğer hizmetlerinde kullanılmak üzere bir hesap bakiyesine aktarılabilir.

Fırsatı Değerlendirin

Ziraat Bankası'nın Bankkart sahiplerine özel düzenlediği kampanya ile tüketicilere 1.500 TL değerinde Bankkart Lira hediye edilecektir. Kampanyaya katılmak isteyen Bankkart sahiplerinin belirtilen tarihler arasında SMS göndermeleri gerekmektedir. Bu kampanya, tüketicilere ekonomik bir kazanç sağlama fırsatı sunarken aynı zamanda Bankkart'ın avantajlarından yararlanmalarını da sağlamaktadır. Bankkart sahipleri bu fırsatı değerlendirerek seyahat planlarında indirimli otel rezervasyonları yapabilir veya bilet alımlarında avantaj elde edebilirler. Ziraat Bankası'nın müşterilerine sunduğu tam 1500 TL değerindeki hediye fırsatı büyük bir ilgiyle karşılanmış durumda. Kampanya detaylarına uygun şekilde işlemlerini gerçekleştiren müşteriler bu özel promosyondan yararlanarak maddi anlamda önemli bir kazanç elde edebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.