Kanal D'ye Ağır Darbe! Çok Ses Getiren O Yapım TV8'e Geçiyor…

Kanal D'ye Ağır Darbe! Çok Ses Getiren O Yapım TV8'e Geçiyor…
Ünlü komedyen ve şovmen Beyazıt Öztürk 15 yıldır Kanal D ekranlarında program yapıyordu. Sevilen program Beyaz Show kanal değiştiriyor. İşte detayları…

Kanal D ekranlarında 15 yıldır yayınlanan Beyaz Show için kötü haber geldi. Yapım kanal değiştiriyor. Bu haber Kanal d'ye ağır darbe oldu.

Ekranların sevilen yakınlarından biri olan Beyaz Show yaz aylarında tekrar yararlanacak şeklinde söylentiler meydana geldi. Ünlü şovmen TV8 ile anlaşma yaptı ve 15 yıllık kanalı Kanal D'yi bıraktı. Acun Ilıcalı ile yapmış olduğu anlaşma ile ilgili detaylar geldi. Beyaz Show yaz aylarında 7-8 bölüm olarak planlandı ve Beyazıt Öztürk'ün enerjisi eğlencesi ve ünlü konuklarıyla dolu dolu bir program olacağı düşünülüyor. TV8 ekranlarında yeni proje izleyiciyi bekliyor.

TV8'de Yayınlanmaya Başlayacak

Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu üstlendiği Beyaz Show dışında Beyazıt Öztürk Passaparola yarışmasının da sunuculuğunu yapacak. Passa parola her gün Masterchef Türkiye All Star'da yeni bölümü ile izleyici ile buluşacak. Mehmet Ali Erbil, Mesut Yar’ın daha önce sunuculuğu yaptığı Passaparola Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile yeniden ekranlara gelecek. TV8 ekranlarında heyecanla beklenen bu programlar izleyici tarafından çok sevilecek. Kanal D için ise ağır bir kayıp olarak düşünülüyor. Beyazıt Öztürk'ün TV8'deki yeni projeleri izleyicide heyecan yaratırken detaylar açıklanacak. Show dünyasının en sevilen ismi olanların eskitemediği şovmenlerden biri olması nedeniyle keyifli anlar yaşatacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.