Üç Kız Kardeş Dizisinden Son Dakika! Dizinin Yeni Sezon Başlangıç Tarihi Açıklandı…

Üç Kız Kardeş Dizisinden Son Dakika! Dizinin Yeni Sezon Başlangıç Tarihi Açıklandı…
Üç Kız Kardeş dizisinin 3. sezonu ne zaman başlayacak izleyici tarafından merak edilen bir konu idi. Dizinin kesin yayın tarihi açıklandı. İşte 3. sezonun ilk bölümünün yayınlanacağı o tarih…

Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarının en sevilen yapımlarından bir tanesi oldu. İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan dizi büyük bir ilgi gördü. Üstelik dizinin başrollerinde İclal Aydın kendisi de rol alıyordu. Dram ve romantik komedi türündeki bu dizinin yapımcılığını ise süreç film üstlendi. İzleyicinin kalbini kazanan dizi 3. sezon başlama tarihi ile de merak edilmeye başladı.

Senaryosu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz tarafından kaleme alınan Üç Kız Kardeş dizisinin ilk bölümü 22 Şubat 2022 tarihinde yayınlanmıştı. 2 sezondur izleyiciyle buluşan dizinin 2023 13 Haziran tarihinde 2. sezon son bölümü oynadı. Sezon finalinde ekranlara veda eden dizi yeni sezon tarihini açıkladı. Eylül ayında yeni sezon bölümleri ile ekranda olacak dizinin sevenleri bu haberi büyük bir sevinçle karşıladı. Üç Kız Kardeş dizisi başrollerinde İclal Aydın, Özgü Kaya, Raha Özcan, Berker Güven gibi isimler yer alıyordu. Başarılı performanslar sergileyen oyuncuların izleyeceği vermek istediği mesaj net bir şekilde geçti. dizi son dönemde çok sevilen aile yapımlarından bir tanesi oldu.

Balıkesir Ayvalık'ta çekimleri yapılan Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Dizinin Eylül ayında hangi gününde ekranlarda alacağı ise henüz belli değil. Üç Kız Kardeş dizisi Eylül ayının ilk ya da 2 haftası ekranlara dönecek. Dizi severler 3 sezondur ekranlarda olan bu yapımın devam edeceği tarihi düşünüyorlar. Yeni sezonla ilgili tüm merak edilenler ise kısa bir süre sonra ilk fragman ile ortaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.