Ziraat, Akbank, Halkbank, VakıfBank 17'30'da DUYURDU! Bugün İtibariyle Başvuru Yapana 3 Gün İçerisinde 85.000 TL Ödeme Yapılacak

Ziraat, Akbank, Halkbank, VakıfBank 17'30'da DUYURDU! Bugün İtibariyle Başvuru Yapana 3 Gün İçerisinde 85.000 TL Ödeme Yapılacak
Son Dakika! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Duyurdu! 90 Gün Ötelemeli 85.000 TL Kredi Fırsatı!

Türkiye'nin öncü ve kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli olan müşterilerine özel olarak bir kredi kampanyasına start verdi. Bu kampanya ile emekli olan müşterilere finansal olarak rahatlama sağlamak ve yaşam standartlarını yükseltmek için 3 ay boyunca ötelemeli faizsiz 85.000 TL'ye kadar kredi desteği sunacak. İşte detaylar…

Emekli olup kamu bankası müşterileri olan vatandaşlara büyük bir destek oluşturuldu. Bu kredi kampanyası Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden sağlanmaktadır. Emekli müşteriler üç kamu bankasından birini tercih edip 3 ay boyunca ödeme yapmaksızın faiz ödemeden 85.000 TL'ye kadar kredi alabilecekler.

Kampanyadan yararlanmak için emekli müşterilere belirlenen koşulları yerine getirmeleri durumunda destek oluşturuluyor. Genel olarak, emekli maaşını Ziraat, Vakıf ya da Halkbank’tan alan müşterilere bu kampanya sunuluyor. Ancak, bankalardan belirlenen diğer kredi kullanım koşulu karşılamak gerekiyor.

3 Ay Geri Ödemesiz Destek Verilecek

Bu özel kredi kampanyası ile emekli kişilere 3 ay boyunca ödemesiz olarak kredi sunulacak. Bu süre boyunca tüm müşteriler, ihtiyaçları için 85.000 TL'ye kadar kredi desteği kullanılabilecek. Ödemesiz dönem sonunda ise bu kredi taksitleri düzenli olarak ödenmeye başlayacaktır.

Emekli olan ve hesabı bu bankalarda olanlara, bu kredi desteğini yaşam standartlarını düzeltmek, acil nakit ihtiyacını karşılamak ve yatırım yapmak adına kullanabileceksiniz. Ödeme döneminin 3 ay süre ile ertelenmesi, emekli müşterilerin ise maddi açıdan rahatlaması adına katkı sağlayacak ve emekliye finansal esneklik sağlamış olacaktır.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan, emeklilere yönelik bu kredi kampanyası ile emekli müşterilerin maddi bakımdan desteklenmesini talep etmektedir. Kampanya kapsamında başvuru işlemleri ise ilgili bankaların şubelerinden yapılabilmektedir. Emekliliği sağlamış olan müşterilerin kredi başvuru işlemlerini yaparken gerekli belgeleri doldurmaları ve bankaların belirlediği diğer koşulları karşılamaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.